Els panells d’energia solar tèrmica permeten tenir aigua calenta sanitària a casa prescindint dels combustibles fòssils i generant 0 emissions.

Motius per instal·lar energia tèrmica

Compromís amb el medi ambient

L’energia solar tèrmica permet tenir aigua calenta sanitària a casa escalfada amb una font d’energia gratuïta i inagotable: la del sol. A més permet reduïr l’emissió de gasos, responsables de l’escalfament global del planeta.

Estalvia’t les altes despeses del gas i l’electricitat

La teva instal·lació d’aigua calenta serà completament independent dels elevats costos i les possibles pujades de preu del gas, el gasoil i l’electricitat.

Amortització a mitjà termini

La inversió inicial que suposa la instal·lació de les plaques s’amortitza a mitjà termini, ja que no tindrem més costos futurs en la generació de l’energia. La vida mitjana d’aquests equips és de 20 anys.

Baix manteniment

Els sistemes d’energia solar tèrmica que s’instal·len actualment requereixen d’un manteniment molt baix. N’hi ha prou amb una revisió anual.

Termosifòn bàsic o Twin-back
150 litres

2.650€ + IVA

1 captador solar
1 interacumulador de 150 litres

M’interessa

Termosifòn complet Twin Back
300 litres

3.900€ + IVA

1 captador solar
1 interacumulador de 300 litres

M’interessa

Com funciona?

Plaques solars tèrmiques

La radiació del sol impacta sobre les plaques solars tèrmiques. Aquestes estan dissenyades especialment per captar de manera eficient aquesta energia i escalfar l’aigua que passa pels tubs de l’interior de les plaques.

Acumulador

L’acumulador rep l’aigua calenta provinent de les plaques i la manté a la temperatura adequada fins que s’hagi de fer servir.

Distribució

Com en una instal·lació de fontaneria convencional, l’aigua es distribueix al circuit d’aigua calenta santiària de l’habitatge.

Passos que seguirem per fer la teva instal·lació solar

Visita en 24-48 hores

Quan contactis amb nosaltres, acordarem una visita en els propers 1 o 2 dies. Analitzarem amb tu el teu consum actual d’aigua calenta sanitària i avalauarem els avantatges d’instal·lar les plaques d’energia tèrmica.

En aquesta visita comprovarem les possibilitats d’instal·lació dels panells al teu habitatge (espai a la teulada i espai on instal·larà l’acumulador i resta d’aparells de control).

Pressupost

En base a la vista, elaborarem un pressupost a mida per a la teva instal·lació.

Tràmits administratius i organització

Ens encarreguem de tot. No t’has de preocupar de res. En 3-5 dies farem tots els tràmits administratius i organitzarem el muntatge i instal·lació de les plaques al teu habitatge.

Instal·lació i muntatge

En només 1 mes tindràs les teves plaques instal·lades a casa teva i en ple funcionament, començant a estalviar des del primer dia i generant un gran benefici per al medi ambient.

Demana pressupost

 Tens un projecte per a casa teva o la teva empresa?

Vols gaudir de les avantatges de les energies renovables però tens dubtes?

Escriu-nos a través del formulari, truca’ns o envia’ns un correu electrònic.

666 54 58 85
ekosolar@ekosolar.cat