Evita l’emissió de gasos hivernacle i contribueix a l’aprofitament dels residus i la neteja de boscos instal·lant una caldera o estufes de biomassa.

Motius per instal·lar una caldera de biomassa

Biomassa: un recurs renovable i respectuós amb el medi ambient

Les activitats humanes generen residus. L’elaboració de biomassa permet reduir-los convertint-los en biomassa. És un recurs renovable i inagotable. És una forma d’aprofitar, per exemple, les restes de fulles i branques de les tales d’arbres. A més, ajuda a reduir el risc d’incendi forestal reduint la quantitat de matèria boscosa.

El matèria prima per elaborar biomassa pot provenir també dels residus d’altres activitats com escombraries, serradures, restes d’escorxadors…

No emet gasos d’efecte hivernacle

La combustió de la biomassa no emet gasos d’efecte hivernacle. Per tant, amb la instal·lació de calderes o estufes de biomassa, contribueixes a evitar l’escalfament global.

Estalvi econòmic de fins a un 60% en combustible

Segons l’informe de preus de combustible i carburants de l’IDAE, el cost d’escalfar una llar amb biomassa (3,38€/kWh) és un 60% inferior al de fer-ho amb gasoil (8,21€/kWh).

Caldera pellet domèstica

2.995€ + IVA

Caldera model Hidra de 18,32kW

M’interessa

Caldera pellet xalet

5.700€ + IVA

Caldera Easyfire 1 de 10,4kW
Dipòsit de 200kgs de pellet incorporat

M’interessa

Caldera pellet equipaments públics

A pressupostar

Per a pavellons, gimnassos, escoles…
Calderes multicombustible

M’interessa

Estufa pellet bàsica habitatge

990€ + IVA

Model Greenheiss 7kW

M’interessa

Estufa pellet canalitzada habitatge/comerç

1.740€ + IVA

Model Greenheiss Elisa Ghost 10,5kW

M’interessa

Algunes instal·lacions de calderes

Com funciona?

Calderes de biomassa

Les calderes de biomassa utilitzen com a font d’energia combustibles naturals en forma de pellet. Una caldera de biomassa funciona de la mateixa manera que una caldera convencional. L’única diferència és el combustible que utilitza.

En una vivenda convencional, el procés és tant senzill com canviar l’antiga caldera de gasoil per una nova caldera de biomassa.

Com qualsevol altre caldera, disposen d’acumulador i permeten fer ús de l’energia tant per a la calefacció com per a l’aigua calenta sanitària.

Estufes de biomassa

Una altra opció és la instal·lació d’estufes de pellet. A diferència de les calderes, no compten amb una gran potència. Solen rondar els 10kW. Permet escalfar estàncies individuals.

Passos que seguirem per fer la teva instal·lació de biomassa

Visita en 24-48 hores

Quan contactis amb nosaltres, acordarem una visita en els propers 1 o 2 dies. Analitzarem amb tu el teu sistema actual de calefacció i avaluarem els avantatges de substituir-lo per una caldera o estufes de biomassa.

Pressupost

En base a la vista, elaborarem un pressupost a mida per a la teva instal·lació.

Tràmits administratius i organització

Ens encarreguem de tot. No t’has de preocupar de res. En 3-5 dies farem tots els tràmits administratius i organitzarem el muntatge i instal·lació.

Instal·lació i muntatge

En només 1 mes tindràs la teva caldera o estufa de biomassa a casa i en ple funcionament, començant a estalviar des del primer dia i generant un gran benefici per al medi ambient.

Demana pressupost

 Tens un projecte per a casa teva o la teva empresa?

Vols gaudir de les avantatges de les energies renovables però tens dubtes?

Escriu-nos a través del formulari, truca’ns o envia’ns un correu electrònic.

666 54 58 85
ekosolar@ekosolar.cat