T’oferim solucions d’aire condicionat amb la tecnologia més avançada per reduir al màxim el consum i matnenir un ambient confortable.

Eficiència energètica A+++

Disposar d’una temperatura agradable a l’estiu no està renyit amb la reducció del consum energètic.

T’oferim solucions en aire condicionat amb la tecnologia més avançada per aconseguir el mínim consum. Disposem d’equips de diverses marques amb classificació A+++.

Aparells ideals per a la seva instal·lació en habitatges amb plaques solars fotovoltaiques.

  • 50% d’estalvi d’energia respecte altres aires condicionats del mercat.
  • Disseny modern i atractiu que s’integra a qualsevol estància.
  • 5 anys de garantia total, la més gran del mercat.

Gas refrigerant R-32

Tots els sistemes d’aire condicionat utilitzen gasos refrigerants, que es fan servir per reduir o mantenir la temperatura ambient per sota de la temperatura de l’entorn. Aquests gasos estan en circuits tancats i no hi ha risc de fuga.

Actualment la normativa europea permet dos gasos, el R-32 i el R-410A. Tots dos són altament eficients i no danyen la capa d’ozó. Disposem d’equips amb els dos gasos. El gas R-410A és el més utilitzat als equips domèstics d’aire condiconat. El gas R-32 té un impacte un 75% menor a l’escalfament global, i permet consumir menys energia, el que permet que els equips que l’usen tinguin la màxima classificació energètica A+++.

Passos que seguirem per instal·lar el teu aire condicionat

Visita en 24-48 hores

Quan contactis amb nosaltres, acordarem una visita en els propers 1 o 2 dies. Analitzarem amb tu les teves necessitats d’aire condicionat i t’explicarem quines són les solucions disponibles i els seus avantatges. A més, si disposes de plaques solars, calcularem el consum de l’aire condicionat i la capacitat del teu sistema de generació d’energia per alimentar-lo.

En aquesta visita també comprovarem les possibilitats d’instal·lació de l’equip.

Pressupost

En base a la vista, elaborarem un pressupost a mida per a la teva instal·lació.

Organització

Ens encarreguem de tot. No t’has de preocupar de res. En 3-5 dies organitzarem el muntatge i instal·lació de les plaques al teu habitatge.

Instal·lació i muntatge

En només 1 mes tindràs el teu nou aparell d’aire condicionat a casa teva i en ple funcionament, començant a estalviar des del primer dia.

Demana el teu pressupost