L’aerotèrmia és una tecnologia que utilitza l’energia de l’aire per climatitzar espais, ja sigui generant tant aire calent com fred. Un sistema de climatizació ideal per combinar amb una instal·lació de plaques solars.

Motius per instal·lar un sistema d’aerotèrmia

És una alternativa a les calderes tradicionals

L’aerotèrmia s’està posicionant al mercat com una clara alternativa als sistemes tradicionals de climatització basats en calderes de gas o gasoil. Per funcionar utilitzen electricitat. Però la seva tecnologia permet utilitzar-la d’una forma altament eficient, generant un baix consum i un resultat òptim en la climatització.

Alta eficiència

Les bomes de calor amb aerotèrmia tenen un alt coeficient de rendiment. Per cada kWh d’electricitat consumida poden generar de 4 a 5 kWh de calor, segons el model. Això és gràcies a que el 70% de la calor o fred que generen l’obtenen directament de l’aire, i només una petita fracció de l’electricitat.

A més, un mateix aparell és capaç tant de generar escalfor com fred.

Sistema ideal per combinar amb l’energia solar

La seva alta eficiència i baix consum, fan de les bombes de calor amb aerotèrmia un sistema ideal per combinar amb fonts d’energia renovable, com l’electricitat generada amb plaques solars.

No genera residus ni contamina

L’àerotèrmia és un sistema 100% net de climatització. No utilitza combustibles fòssils ni genera cap tipus de residu, contribuint així a la reducció de l’escalfament global.

Ràpid retorn de la inversió

Gràcies al seu baix consum, els sistemes de climatització per aerotèrmia tenen un ràpid retorn de la inversió i suposen un estalvi econòmic important.

Aerotèrmia De Dietrich Alezio Compact 4,5 amb acumulador

A partir de 6.500€ + IVA

Amb acumulador de 177l d’aigua calenta sanitària
Muntatge no inclòs

M’interessa

Aerotèrmia Daikin Sistema Biblock 10,3kW

A partir de 6.900€ + IVA

Muntatge no inclòs

M’interessa

Alguns sistemes d’aerotèrmia instal·lats

Com funciona?

Explicat de forma senzilla, els equips d’aerotèrmia són capaços de captar l’energia de l’aire, disponible a la naturalesa, inagotable i renovable, per utilitzar-la en la climatització d’espais.

Per fer-ho, utilitzen un gas refrigerant que es modifica d’estat gasós a estat líquid per convertir aire fred en calent (calefacció) o aire calent en fred (aire condicionat) utilitzant la pròpia energia present en l’aire.

Passos que seguirem per fer la teva instal·lació d’aerotèrmia

Visita en 24-48 hores

Quan contactis amb nosaltres, acordarem una visita en els propers 1 o 2 dies. Analitzarem amb tu el teu sistema actual de climatització i avalauarem els avantatges de substituir-lo per una bomba aerotèrmica.

Pressupost

En base a la vista, elaborarem un pressupost a mida per a la teva instal·lació.

Tràmits administratius i organització

Ens encarreguem de tot. No t’has de preocupar de res. En 3-5 dies farem tots els tràmits administratius i organitzarem el muntatge i instal·lació.

Instal·lació i muntatge

En només 1 mes tindràs el teu sistema de climatització aerotèrmic a casa en ple funcionament, començant a estalviar des del primer dia i generant un gran benefici per al medi ambient.

Demana pressupost

 Tens un projecte per a casa teva o la teva empresa?

Vols gaudir de les avantatges de les energies renovables però tens dubtes?

Escriu-nos a través del formulari, truca’ns o envia’ns un correu electrònic.

666 54 58 85
ekosolar@ekosolar.cat